Ingrediente: zahăr, grăsime vegetală total hidrogenată (palmier, shea), pudră de cacao, rahide, făină de grâu, lecitină din soia, amidon de cartofi, emulgator (lecitină de grâu și de soia, sare alimentară, ulei de palmier, agenți de afânare: carbonat de sodiu, carbonat acid de amoniu; acidifiant acid citric, aromă naturală, emulgatant lecitină din soia.
Conținutul de cacao 13% min.
Poate conține urme de lapte, ouă, fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan.
Valoare energetică: 2052 kJ / 490 kcal.
Declaratie nutrițională per 100g:
Proteine - 6,5g,
grăsimi - 25g din care acizi grași saturați - 14g,
acizi grași trans - 0,4g;
glucide - 59g din care zaharuri - 51g;
sare - 0,1g.
Condiții de păstrare: Temperatură (18 ± 3) °C. Umiditatea aerului nu mai mare de 75%. Termen de valabilitate: 150 zilePlungeți într-o experiență culinară sublimă cu Bomboanele Baton Cacao de la Bucuria, unde fiecare mușcătură este o îmbrățișare caldă a aromelor autentice și a texturilor variate! Este o bomboană care surprinde prin îmbinarea armonioasă dintre arahidele prăjite, cu gustul lor intens și caracteristic, și delicioasa pudră de cacao, care adaugă o notă bogată și profundă. Învelișul neglazat de pudră de cacao învăluie cu eleganță miezul bomboanei, alcatuit din straturi crocante de foi de vafele și o pastă generoasă de arahide prăjite. Echilibrul perfect între dulceața cacaoului și savoarea discretă a arahidelor face ca fiecare bomboană Baton Cacao să fie o mică operă de artă în lumea dulciurilor. Un moment de răsfăț cu aceste bijuterii culinare vă va transporta într-o lume unde gusturile pure și autentice sunt sărbătorite cu fiecare înghițitură. Să vă delectați!
Emanuela,
Sunt preferatele mele!
RaspundeA fost util acest review?