Aromă În prim-plan se dezvăluie fructele negre: afine, mure și coacăze negre. Urmează note de prune uscate și cireșe, completate de accente fine de vanilie, condimente, tutun și stejar, care adaugă complexitate. O ușoară urmă de fum încheie compoziția aromatică. Gust Vinul prezintă un corp plin și catifelat, cu taninuri bine integrate, care oferă o textură plăcută. Bogăția fructelor negre este armonizată de note de ciocolată, nucă de cedru și condimente oferite de butoaiele de stejar. Stejarul francez aduce eleganță și moliciune cremoasă, iar cel transilvănean conferă expresivitate și accente condimentate. Postgust Lung și stratificat, cu prospețime fructată, o ușoară astringență și nuanțe calde lemnoase, care lasă o impresie de neuitat. Asocieri gastronomice Acest Saperavi completează perfect preparatele din carne roșie, precum vită înăbușită sau miel, pateurile din carne, brânzeturile maturate și felurile de mâncare cu arome intense de condimente. Maturare: 12 luni, mix de butoaie din Transilvania și Franța.
Informatii conformitate produs